Csupa csoki: mennyei brownie recept

Megmaradt kevés csoki a polcon? Így biztos el fog tűnni! De a végeredmény sem lesz tartós, ugyanis elképesztően finom brownie-t süthetünk.

Brownie

Hozzávalók 9 szelethez

10 dkg étcsokoládé

8 dkg margarin

6 dkg liszt

12 dkg barnacukor

1 tk. vaníliapaszta

2 tojás

Elkészítés

1. A csokit és a margarint gőz fölött megolvasztjuk. A lisztet elkeverjük a cukorral, a vaníliával és 1 csipet sóval. Hozzákeverjük a tojásokat, alaposan eldolgozzuk, majd hozzáadjuk az olvasztott csoki-margarin keveréket is.

2. A sütőt 180 °C-ra melegítjük elő. A tésztát sütőpapírral kibélelt kicsi tepsibe (20x20 cm tepsi) öntjük, és kb. 25 perc alatt készre sütjük. Ezután kivesszük, hagyjuk kihűlni, majd szeletelve tálaljuk.

Munka: kb. 45 perc

Fogyasztható: kb. 1,5 óra múlva

Fotó: Shutterstock.

Ha te is odavagy a csokoládés brownie-ért, mindenképp szavazz rá!

No comments


Leave a comment